Naar boven
Volg ons:

Ryvals

Home / Geen categorie / Waterproof sieraden van Ryvals

Goed nieuws! De sieraden van Ryvals zijn waterproof! Ze zijn gemaakt van stainless steel (RVS) waardoor ze lang meegaan en ook tegen water kunnen. En daar zijn wij heel blij mee! Want wie wil dat nou niet? betaalbaar en ook nog van goede kwaliteit. Win-Win!

Wat is stainless steel (RVS)?

Stainless steel wordt gemaakt van roestvrij staal (RVS). Stainless steel sieraden verkleuren niet, waardoor je sieraad heel lang goed blijft maar ook betaalbaar. De sieraden hebben weinig onderhoud nodig en zijn ook nog eens allergrievrij! Een materiaal die heel populair is en ook veel wordt verkocht. En wij begrijpen wel waarom.😉

Over de stainless steel sieraden wordt een laagje goud aangebracht (gold plating). De kleur van dit goud bepaald of het sieraad zilver of goud wordt. Dit laagje goud is 18 karaats en heeft een dikte van 2,5 micron.  Hierdoor blijft het sieraad lang goed.

Alle voordelen van stainless steel sieraden op een rijtje:

  • Stainless steel sieraden verkleuren niet
  • Ze hebben een lange levensduur
  • Betaalbaar en van goede kwaliteit
  • Weinig onderhoud
  • Ze zijn ook 100% nikkelvrij (allergievrij)
  • Volledig recyclebaar
  • En ze kunnen tegen water!*

*We adviseren wel om op te passen chloor, shampoo (chemisch), cremes en parfum!

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn waterproof sieraden van Ryvals mooi blijven?
Sieraden met als basis metaal verkleuren niet maar het is altijd verstandig om goed om te gaan met jouw sieraden. Als je ze niet gebruikt, bewaar ze dan in een sieradendoosje of zakje. Het sieradendoosje of zakje krijg je gratis bij je bestelling. Zo bescherm je jouw sieraden voor schadelijke invloeden van buitenaf. Kleinte moeite toch?

Het is namelijk de perfecte oplossing als je goud draagt, maar wel op de prijs wil letten! Zo kan je eindeloos variëren met je sieraden voor de perfecte look. Echte gouden sieraden zijn immers een stuk duurder.

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk al onze Gold plated sieraden online. Van Goldplated oorbellen tot Goldplated kettingen, we hebben het allemaal!

Meer inspiratie? Volg ons op Instagram en Facebook.

Je hebt geen rechten om te registreren