Naar boven
Volg ons:

Alles over Gold plated Sieraden

Home / Over Ryvals / Alles over Gold plated Sieraden

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende materialen die gebruikt worden voor het maken van sieraden. Aan echt gouden sieraden hangt helaas een duurder prijskaartje. Gelukkig zijn er betaalbare opties om toch nog leuke sieraden te dragen die niet verkleuren. Om jou te helpen hebben we een handige lijstje gemaakt met materialen die wij verkopen:

Gold plated sieraden? Wat zijn dat?
Bij Ryvals verkopen we Gold plated sieraden met als basis stainless steel (metaal). Stainless steel verkleurt niet waardoor de sieraad heel lang mooi blijft. Uiteraard zijn al onze sieraden 100% nikkelvrij. Perfect als je last hebt van een gevoelige huid. Omdat stainless steel een erg duurzaam materiaal is zijn alle sieraden ook nog eens 100% recyclebaar!

Gold plated sieraden houdt eigenlijk in dat er een goud laagje over het materiaal heen wordt gegoten. Hierdoor blijft de sieraad ontzettend mooi en is het ook nog eens betaalbaar. Het laagje goud dat over onze sieraden wordt aangebracht is 18 karaats en 14 karaats en heeft een dikte van 2.5 micron. De roestvrij stalen sieraden zijn van RVS 304 of RVS 316 gemaakt.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Gold plated sieraden van Ryvals mooi blijven?
Gold plated sieraden met als basis metaal verkleuren niet maar het is altijd verstandig om goed om te gaan met jouw sieraden. Als je ze niet gebruikt, bewaar ze dan in een sieradendoosje. Het sieradendoosje krijg je gratis bij je bestelling. Zo bescherm je jouw sieraden voor schadelijke invloeden van buitenaf. Kleinte moeite toch?

Het is namelijk de perfecte oplossing als je goud draagt, maar wel op de prijs wil letten! Zo kan je eindeloos variëren met je sieraden voor de perfecte look. Echte gouden sieraden zijn immers een stuk duurder.

Vragen over Gold Plated sieraden? Stuur dan een mailtje naar info@ryvals.nl.

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk al onze Gold plated sieraden online. Van Goldplated oorbellen tot Goldplated kettingen, we hebben het allemaal!

Meer inspiratie? Volg ons op Instagram en Facebook.


Geen reacties

Leave a Comment

Je hebt geen rechten om te registreren