Naar boven
Volg ons:

Alles over Gold plated Sieraden

Home / Over Ryvals / Alles over Gold plated Sieraden

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende materialen die gebruikt worden voor het maken van sieraden. Aan echt gouden sieraden hangt helaas een duurder prijskaartje. Gelukkig zijn er betaalbare opties om toch nog leuke sieraden te dragen die niet verkleuren. Om jou te helpen hebben we een handige lijstje gemaakt met materialen die wij verkopen:

Gold plated sieraden? Wat zijn dat?
Gold plated sieraden houdt eigenlijk in dat er een goud laagje over het materiaal heen wordt gegoten. Hierdoor blijft de sieraad ontzettend mooi en is het ook nog eens betaalbaar. Bij Ryvals verkopen we Gold plated sieraden met als basis stainless steel (metaal). Stainless steel verkleurt niet waardoor de sieraad heel lang mooi blijft. Uiteraard zijn al onze sieraden 100% nikkelvrij.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Gold plated sieraden mooi blijven?
Gold plated sieraden met als basis metaal verkleuren niet maar het goudlaagje kan helaas wel afslijten. Dit kan komen door de zuurgraad van je huid maar ook hoe jij met je sieraden omgaat. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de Gold plated sieraden met veel liefde te behandelen.

DO’S & DONT’S
– Spuit geen parfum op je sieraden. Let ook op make-up en overige verzorgingsproducten.
– Bewaar je Gold plated sieraden niet in de badkamer of op vochtige plekken. Als je ze niet gebruikt bewaar ze dan in een sieradendoosje. Zo bescherm je jouw sieraden voor schadelijke invloeden van buitenaf. Kleine moeite toch?
– Draag je sieraden niet onder de douche.

Vragen over Gold plated sieraden? Laat het dan even weten. Of bekijk al onze Gold plated sieraden online. Van Goldplated oorbellen tot Goldplated kettingen, we’ve got it all 😉


Geen reacties

Leave a Comment

Je hebt geen rechten om te registreren